Планування роботи з 13.04 до 17.04. 2020
Дата
|
№ групи
|
Предмет
|
Тема уроку. Зміст навчального матеріалу
|
Джерела
|
Завдання
|
13.04.20
|
5
|
Охорона праці
|
Тема : Транспортування потерпілого.
|
підручник
Н.П.Винокурова
«Основи охорони
праці»
|
Законспектувати та
опрацювати конспект
відповісти на тестові завдання |
14.04.20
|
1
|
Охорона праці
|
Тема: Транспортування потерпілого.
|
Н.П.Винокурова
«Основи охорони
праці»
|
Законспектувати та
опрацювати конспект
відповісти на тестові завдання |
Планування роботи з 06.04 до 10.04. 2020
Дата
|
№ групи
|
Предмет
|
Тема уроку. Зміст навчального матеріалу
|
Джерела
|
Завдання
|
06.04.20
|
5
|
Охорона праці
|
Тема : Перша допомога при ушкодженні м’яких тканин,
суглобів і кісток.
Оживлення
постраждалого.
|
підручник
Н.П.Винокурова
|
Законспектувати та
опрацювати конспект
відповідь на тестові завдання |
07.04.20
|
1
|
Охорона праці
|
Тема: Перша
допомога при ушкодженні м’яких тканин, суглобів і кісток.
Оживлення
постраждалого.
|
підручник
Н.П.Винокурова
|
Законспектувати та
опрацювати конспект
відповідь на тестові завдання |
Планування роботи з 30.03 до 03.04. 2020
Дата
|
№ груп
|
Предмет
|
Тема уроку. Зміст навчального матеріалу
|
Джерела
|
Завдання
|
30.03.20
|
5
|
Охорона праці
|
Тема : Перша допомога
при травмах , ударах, , вивихах , переломах.
|
Законспектувати та
опрацювати конспект.
Відповісти на контрольні питання |
|
01.04.20
|
16
|
Кулінарна характеристика страв
|
Тема : Кулінарна характеристика борошняних та кондитерських виробів . Асортимент , особливості приготування,
|
посилання
посилання посилання посилання ПОСИЛАННЯ Підручник В.С.Доцяк "Українська кухня" стр. 468-455 https://naurok.com.ua /test/join?gamecode=430910 тести |
Законспектувати та
опрацювати конспект
відповісти на тестові завдання |
02.04.20
|
1
|
Охорона праці
|
Тема: Медична аптечка . Засоби надання першої допомоги .
|
Законспектувати та
опрацювати конспект
|
|
Планування роботи з 23.03 до 27.03. 2020
Дата
|
№ групи
|
Предмет
|
Тема уроку. Зміст навчального матеріалу
|
Джерела
|
Завдання
|
|
23.03.20
|
1
|
Охорона праці
|
Тема :Послідовність, принципи й засоби надання першої
допомоги.
|
Законспектувати та
опрацювати конспект
|
||
24.03.20
|
8
|
Устаткування підприємств громадського харчування
|
Тема :Водонагрівач НЕ , будова, призначення , правила
експлуатації.
|
Законспектувати та
опрацювати конспект
відповісти на тести |
||
24.03.20
|
16
|
Торгово –
технологічне обладнання
|
Тема: Види ,будова,
та користування ЕККА.
|
Законспектувати та
опрацювати конспект
|
||
24.03.20
|
16
|
Торгово –
технологічне обладнання
|
Тема: Робота ЕККА
|
Законспектувати та
опрацювати конспект
відповісти на тестові завдання |
||
25.03.20
|
5
|
Охорона праці
|
Тема :Медична
аптечка. Засоби надання першої
допомоги
|
Законспектувати та
опрацювати конспект
|
||
26.03.20
|
16
|
Основи обліку
,калькуляція та звітність
|
Тема: Документальне
оформлення надходження товарів.
|
Законспектувати та
опрацювати конспект
|
||
26.03.20
|
1
|
Охорона праці
|
Тема :Послідовність, принципи й засоби надання першої
допомоги.
|
Законспектувати та
опрацювати конспект
|
||
27.03.20
|
16
|
Основи обліку
,калькуляція та звітність
|
Тема: Документальне
оформлення надходження товарів
|
Законспектувати та
опрацювати конспект
|
||
27.03.20
27.03.20 |
16
16 |
Кулінарна
характеристика страв
Торгово - технологічне обладнання |
Тема: Кулінарна
характеристика солодких страв ,
класифікація, правила подавання.
Тема : Аудіо - відеоапаратура, типи , призначення, правила експлуатації, безпечні прийоми праці з відео та аудіотехнікою. |
Законспектувати та
опрацювати конспект
відповісти на тестові завдання Законспектувати та опрацювати конспект відповісти на тестові завдання |
||
Планування роботи з 12.03 до 20.03. 2020
Дата
|
№ групи
|
Предмет
|
Тема уроку. Зміст навчального матеріалу
|
Джерела
|
Завдання
|
|
12.03.20
|
14
|
Техніка обчислення
та звітність
|
Тема : Завдання
та терміни проведення інвентарізації
|
Законспектувати та
опрацювати конспект
відповісти на тестові завдання |
||
12.03.20
|
16
|
Торгово-технологічне обладнання
|
Тема: .Характеристика
сучасних реєсторів розрахункових операцій
|
Законспектувати та
опрацювати конспект
|
||
12.03.20
|
16
|
Основи обліку, калькуляція та звітність
|
Тема .Мета та завдання інвентарізації
|
Законспектувати та
опрацювати конспект
відповісти на тестові завдання |
||
12.03.20
|
8
|
Устаткування
підприємств громадського харчування
|
Тема. Кипятильник електричний КБЕ-50(25) .Принцип роботи, автоматика, правила експлуатації та технічні вимоги безпеки праці.
|
Законспектувати та
опрацювати конспект
відповісти на тестові завдання |
||
12.03.20
|
1
|
Охорона праці
|
Тема : Горіння
речовин і способи його припинення.
|
Законспектувати та
опрацювати конспект
|
||
13.03.20
|
16
|
Основи обліку, калькуляція та звітність
|
Тема : Термін та порядок проведення інвентарізації
|
Законспектувати та
опрацювати конспект
|
||
13.03.20
|
16
|
Кулінарна
характеристика страв |
Тема : Кулінарна
характеристика страв з мяса та субпродуктів. |
Законспектувати та опрацювати конспект
|
||
13.03.20
|
8
|
Облік , калькуляція та звітність
|
Тема: Лабораторно - практична робота.
|
Складання калькуляційної картки
|
||
16.03.20
|
8
|
Організація
виробництва та обслуговування |
Тема : Робота роздавальні.
|
Законспектувати та опрацювати конспект
відповісти на тестові завдання |
||
16.03.20
|
8
|
Устаткування підприємств громадського харчування
|
Тема : Мармити для перших страв.
|
Законспектувати та опрацювати конспект
відповісти на тестові завдання |
||
16.03.20
|
5
|
Охорона праці
|
Тема : Пожежна безпека для захисту обєктів
|
Законспектувати та опрацювати конспект
відповісти на тестові завдання |
||
17.03.20
|
8
|
Облік , калькуляція та звітність
|
Тема: Лабораторно - практична робота.
|
Складання калькуляційної картки
|
||
17.03.20
|
16
|
Торгово-технологічне обладнання
|
Тема : Призначення та види ЕККА.Класифікація ЕККА.
|
Законспектувати та
опрацювати конспект
|
||
17.03.20
|
8
|
Устаткування підприємств громадського харчування
|
Тема :Мармити для других страв
|
Законспектувати та опрацювати конспек
відповісти на тестові завдання |
||
18.03.20
|
14
|
Техніка обчислень ,облік та звітність
|
Тема : Оформлення малоцінних та швидкопсувних предметів.
|
Законспектувати та
опрацювати конспект
|
||
19.03.20
|
14
|
Техніка обчислень ,облік та звітність
|
Тема :Терміни та порядок проведення інвентарізації
|
Законспектувати та опрацювати конспект
відповісти на тестові завданння |
||
19.03.20
|
16
|
Торгово-технологічне обладнання
|
Тема :Основні функціональні характеристики ЕККА.
|
Законспектувати та
опрацювати конспект
|
||
19.03.20
|
16
|
Основи обліку, калькуляція та звітність
|
Тема : Документальне оформлення малоцінних та швидкопсувних предметів.
|
Законспектувати та
опрацювати конспект
|
||
19.03.20
|
1
|
Охорона праці
|
Тема : Тема : Пожежна безпека для захисту обєктів
|
Законспектувати та опрацювати конспект
відповісти на тестові завдання |
||
20.03.20
|
16
|
Основи обліку, калькуляція та звітність
|
Тема :Інвентарізація сировини, напівфабрикатів та готової продукції
|
Законспектувати та
опрацювати конспект
|
||
20.03.20
|
16
|
Кулінарна
характеристика страв |
Тема : Кулінарна
характеристика страв з мяса та субпродуктів. Подача , вимоги до якості.. |
Законспектувати та
опрацювати конспект
відповісти на тестові завдання |
Дякую!!!
ВідповістиВидалити