Дистанційне навчання



Планування роботи з    13.04 до 17.04. 2020

Дата
№ групи
Предмет
Тема уроку. Зміст навчального матеріалу

Джерела
Завдання
13.04.20
5
Охорона праці
Тема : Транспортування потерпілого.

підручник
Н.П.Винокурова
«Основи охорони праці»

тести
посилання

Законспектувати та опрацювати конспект







відповісти  на
тестові завдання

14.04.20
1
Охорона праці
Тема: Транспортування потерпілого.
Н.П.Винокурова
«Основи охорони праці»

тести
посилання

Законспектувати та опрацювати конспект






відповісти на
тестові завдання


            Планування роботи з    06.04 до 10.04. 2020

Дата
№ групи
Предмет
Тема уроку. Зміст навчального матеріалу

Джерела
Завдання
06.04.20
5
Охорона праці
Тема :  Перша допомога при ушкодженні м’яких тканин, суглобів і кісток.
Оживлення постраждалого.


підручник
Н.П.Винокурова
«Основи охорони праці»
стр. 146 -150

тести
посилання


Законспектувати та опрацювати конспект








відповідь на тестові завдання



07.04.20
1
Охорона праці
Тема: Перша допомога при ушкодженні м’яких тканин, суглобів і кісток.
Оживлення постраждалого.

підручник
Н.П.Винокурова
«Основи охорони праці»
стр. 146 - 150

тести
посилання

Законспектувати та опрацювати конспект








відповідь на тестові завдання


                    
          Планування роботи з 30.03 до 03.04. 2020


Дата
№ груп
Предмет
Тема уроку. Зміст навчального матеріалу

Джерела
Завдання
30.03.20
5
Охорона праці
Тема : Перша допомога  при травмах , ударах, , вивихах , переломах.
посилання
посилання
посилання
підручник 
Л.Е.Винокурова
"Основи охорони праці"
стр.129-135
Законспектувати та опрацювати конспект.
Відповісти на контрольні питання

01.04.20
16
Кулінарна характеристика страв 
Тема :  Кулінарна характеристика борошняних та кондитерських виробів . Асортимент , особливості  приготування,
посилання
посилання
посилання
посилання
ПОСИЛАННЯ


Підручник 
В.С.Доцяк
"Українська кухня"
стр. 468-455
https://naurok.com.ua
/test/join?gamecode=430910
тести

Законспектувати та опрацювати конспект









відповісти на тестові завдання

02.04.20
1
Охорона праці
Тема: Медична аптечка . Засоби надання першої допомоги .



посилання
посилання

підручник 
Л.Е.Винокурова
"Основи охорони праці"
стр.128-129
Законспектувати та опрацювати конспект



Планування роботи з 23.03 до 27.03. 2020


Дата
№ групи
Предмет
Тема уроку. Зміст навчального матеріалу

Джерела
Завдання

23.03.20
1
Охорона праці
Тема :Послідовність, принципи й засоби надання першої допомоги.
посилання
посилання

підручник 
Л.Е.Винокурова
"Основи охорони праці
Законспектувати та опрацювати конспект


24.03.20
8
Устаткування  підприємств громадського харчування
Тема :Водонагрівач НЕ , будова, призначення , правила експлуатації.
Законспектувати та опрацювати конспект

відповісти на тести

24.03.20
16
Торгово – технологічне обладнання
Тема: Види ,будова, та користування ЕККА.
Законспектувати та опрацювати конспект

24.03.20
16
Торгово – технологічне обладнання
Тема: Робота ЕККА
Законспектувати та опрацювати конспект

відповісти на тестові завдання


25.03.20
5
Охорона праці
Тема :Медична аптечка. Засоби   надання першої допомоги
посилання
посилання

підручник 
Л.Е.Винокурова
"Основи охорони праці

Законспектувати та опрацювати конспект



26.03.20
16
Основи обліку ,калькуляція та звітність
Тема: Документальне оформлення  надходження товарів.

Законспектувати та опрацювати конспект

26.03.20
1
Охорона праці
Тема :Послідовність, принципи й засоби надання першої допомоги.
Законспектувати та опрацювати конспект


27.03.20
16
Основи обліку ,калькуляція та звітність
Тема: Документальне оформлення  надходження товарів
Законспектувати та опрацювати конспект

27.03.20





27.03.20
16





16
Кулінарна характеристика страв



Торгово - технологічне обладнання
Тема: Кулінарна характеристика  солодких страв , класифікація, правила подавання.

Тема :  Аудіо - відеоапаратура, типи , призначення, правила експлуатації, безпечні прийоми  праці з відео та аудіотехнікою. 
Законспектувати та опрацювати конспект

відповісти на тестові завдання


Законспектувати та опрацювати конспект

відповісти на тестові завдання








Планування роботи з 12.03 до 20.03. 2020


Дата
№ групи
Предмет
Тема уроку. Зміст навчального матеріалу
Джерела
Завдання

12.03.20
14
Техніка обчислення та звітність
Тема : Завдання та терміни проведення інвентарізації
Законспектувати та опрацювати конспект
відповісти на тестові завдання

12.03.20
16
Торгово-технологічне обладнання
Тема: .Характеристика сучасних реєсторів розрахункових операцій
Законспектувати та опрацювати конспект

12.03.20
16
Основи обліку, калькуляція  та звітність
Тема  .Мета та  завдання інвентарізації
Законспектувати та опрацювати конспект
відповісти на тестові завдання

12.03.20
8
Устаткування підприємств громадського харчування
Тема. Кипятильник електричний КБЕ-50(25) .Принцип роботи, автоматика, правила експлуатації  та технічні вимоги безпеки праці.
Законспектувати та опрацювати конспект



відповісти на тестові завдання

12.03.20
1
Охорона праці
Тема : Горіння речовин і способи його припинення.
посилання
посилання

підручник 
Л.Е.Винокурова
"Основи охорони праці"
Законспектувати та опрацювати конспект


13.03.20
16
Основи обліку, калькуляція  та звітність
Тема : Термін та порядок проведення інвентарізації
Законспектувати та опрацювати конспект

13.03.20
16
Кулінарна 
характеристика страв
Тема : Кулінарна 
характеристика страв
з мяса та субпродуктів.
Законспектувати та опрацювати конспект

13.03.20
8
Облік , калькуляція та звітність
Тема: Лабораторно - практична робота.
Складання калькуляційної картки


16.03.20
8
Організація 
виробництва та обслуговування
Тема : Робота роздавальні.
Законспектувати та опрацювати конспект
відповісти на тестові завдання

16.03.20
8
Устаткування підприємств громадського харчування
Тема : Мармити  для перших страв.
посилання
ПОСИЛАННЯ
посилання
підручник
Н.П.Саєнко "Устаткування підприємств громадського харчування"
Законспектувати та опрацювати конспект

відповісти на тестові завдання

16.03.20
5
Охорона праці
Тема : Пожежна  безпека для захисту обєктів
посилання
посилання

https://forms.gle/VruHtdZd1nntB6679

тести
Законспектувати та опрацювати конспект
відповісти на тестові  завдання



17.03.20
8
Облік , калькуляція та звітність
Тема: Лабораторно - практична робота.
Складання калькуляційної картки 

17.03.20
16
Торгово-технологічне обладнання
Тема : Призначення та види ЕККА.Класифікація ЕККА.
Законспектувати та опрацювати конспект

17.03.20
8
Устаткування підприємств громадського харчування
Тема :Мармити для других страв
Законспектувати та опрацювати конспек

відповісти на тестові завдання


18.03.20
14
Техніка обчислень ,облік та звітність
Тема :  Оформлення малоцінних та швидкопсувних предметів.
Законспектувати та опрацювати конспект


19.03.20
14
Техніка обчислень ,облік та звітність
Тема :Терміни та порядок  проведення інвентарізації
Законспектувати та опрацювати конспект

відповісти на тестові завданння

19.03.20
16
Торгово-технологічне обладнання
Тема :Основні  функціональні  характеристики ЕККА.
Законспектувати та опрацювати конспект

19.03.20
16
Основи обліку, калькуляція  та звітність
Тема :  Документальне оформлення малоцінних та швидкопсувних предметів.
Законспектувати та опрацювати конспект

19.03.20
1
Охорона праці
Тема : Тема : Пожежна  безпека для захисту обєктів
Законспектувати та опрацювати конспект

відповісти на тестові завдання


20.03.20
16
Основи обліку, калькуляція  та звітність
Тема :Інвентарізація сировини, напівфабрикатів та готової продукції
Законспектувати та опрацювати конспект

20.03.20
16
Кулінарна 
характеристика страв
Тема : Кулінарна 
характеристика страв
з мяса та субпродуктів.
Подача , вимоги до якості..
посилання
посилання
посилання
тести

В.С.Доцяк "Українська кухня"
Законспектувати та опрацювати конспект

відповісти на тестові завдання












1 коментар: