Блог викладача спецдисциплін Слободянюк Наталії Олексіївни
ВІТАЮ ВАС, ШАНОВНІ ВІДВІДУВАЧІ БЛОГУ!
Головна сторінка
Дистанційне навчання
План індивідуальної роботи
Товаризнавство продовольчих товарів
Кулінарна характеристика страв
Методична сторінка
Тижні професій
Устаткування ПГХ
Кулінарна характеристика страв
Кулінарна характеристика солодких страв ,
асортимент, особливості приготування . -
тут
Кулінарна характеристика страв з борошна
та кондитерських виробів.
-
тут
посилання
КХС
Кулінарна характеристика страв з мяса -
тут
Немає коментарів:
Дописати коментар
Головна сторінка
Підписатися на:
Дописи (Atom)
Немає коментарів:
Дописати коментар